Le fil conducteur de mpproduction est la création d'espaces habitables, par des commandes d'architecture, des expositions, des jeux.

 

Modele de incretit ia la gat
—  

Dans primele 4-6 Luni, cand micutul nu mananca alimente solide, specialistii recomanda o doza zilnica de cate 70 ml de lapte PRAF pentru fiecare kilogramme pe care il are. De exemplu, daca bebe cantareste 6 kilograme, II VEI da aproximativ 500 ml de lapte PRAF intr-o perioada de 24 de Ore. Specialistii recomanda alaptarea exclusiva pana la varsta de 6 Luni cel Poutine. Daca nu ai lapte pentru bebelus se poate Trece PE laptele formule, numai dupa consultarea prelabila a medicului pediatru. El ITI va recomanda Formula potrivita pentru Copilul Tau, precum si orarul de hranire. Fiecare Copil sont propriile vente preferinte UNICE de alimente, Dar tranzitia spre o Alimentatie Solida bogat diversificata trebuie sa contina: uneori, Unii bebelusi mananca prea mult lapte PRAF, alteori – prea Poutine. En général, micutii mananca atunci cand le este foame si se opresc in Clipa in care se satura. Dar Copiii hraniti cu lapte PRAF TIND sa fie mai grasuti decat CEI alaptati naturel, iar apetitul variaza de la un bebelus la altul, in vreme ce nevoile nutritionale se schimba de la o zi la Alta. De aceea trebuie As FII in legatura permanenta cu medicul pediatru, pentru a adapta Schema hranirilor, in functie de nevoile Copilului. In continuare ITI vom prezenta cateva sfaturi referitoare la micutii hraniti Exclusiv cu lapte PRAF in primele 4-6 Luni de viata, apoi hraniti cu o Combinatie de lapte PRAF si alimente solide pana la varsta de un anisor. Dans primul rand, nu-i da bebelusului Tau mai mult de 900 ml de lapte PRAF pe zi, iar, OData ce Trece la alimentatia Solida, Probabil ca va trebui sa diminuezi aceasta cantitate. Medicul pediatru ITI poate spune cand Copilul este in crestere si cand nu si te poate ajuta sa il MENTII PE un Traseu potrivit de crestere si sa-i Dai cantitatea optima de lapte PRAF.

Nu dispera in FATA a CEEA CE se poate Numi un roller coaster de emotii. Zilele si saptamanile dupa nastere vor fi cel Poutine haotice. VEI fi Mereu obosita si dornica dupa un somn Bun de o noapte intreaga. A te blessée obosita, stresata, dezamagita si coplesita de noile raspunderi DIN viata ta pot Duce la o forma blanda de déprécisie. Aceasta se mai numeste si « déprécisia post-partum » sau « Baby Blues » si afecteaza o parte din noile mame. Poti blessée anxietate, tristete, lipsa de valoare, iritabilitate, Poti avea dureri Dese de Cap si ITI poate Veni sa plangi. Aceasta Stare poate aparea la o zi sau doua dupa nastere sau peste cateva saptamani. ALTI factori care pot Duce la aceasta Stare de déprécisie sunt dezamagirea ca ai s. o.

nastere grea, pentru pentru STArea de bine a Copilului si neputinta ta sau o continuare a unor dureri de la nastere.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.


 
 
 
 
...